2.9.17

Βόλος: αντιφασιστική σύσκεψη συντονισμού ενόψει της 18ης Σεπτέμβρη

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Στέκι Μεταναστών Βόλου συνάντηση αντιφασιστικού συντονισμού μετά από ανοιχτή πρόσκληση την οποία απεύθυνε το «Ξεκίνημα» Βόλου προς τις αριστερές και αντιφασιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες της πόλης μας.



Στη συνάντηση, εκτός από το Ξεκίνημα, συμμετείχαν μέλη της ΑΡΕΝ, των ΕΑΑΚ, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, του ΝΑΡ, του ΕΕΚ, του ΣΕΚ, της Ενωτικής Αριστερής Συνεργασίας, της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας, της ΚΕΕΡΦΑ καθώς και ανένταχτοι αγωνιστές.
Συμφωνήθηκε να διοργανωθεί αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη μέρα που συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Με δεδομένο ότι κάποιες οργανώσεις/συλλογικότητες δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στη συνάντηση αλλά στηρίζουν τις συντονισμένες αντιφασιστικές δράσεις αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ακόμη μια συνάντηση συντονισμού τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στις 7μμ στο Στέκι Μεταναστών. Στη συνάντηση αυτή θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την ώρα και το μέρος της συγκέντρωσης στις 18 Σεπτέμβρη, το κείμενο του καλέσματος καθώς η αφίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.