23.7.17

Προβολή T2 Trainspotting (2017) στο 24ο Camping Yre


“Trainspotting” είναι ένα χόμπι, στο οποίο οι άνθρωποι παρατηρούν τα τρένα και προσπαθούν να μάθουν τα πάντα γι’ αυτά, τον αριθμό της μηχανής, τον τύπο των βαγονιών και οτιδήποτε άλλο. Όσοι δεν ασχολούνται με αυτό το χόμπι τους είναι δύσκολο να το καταλάβουν. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς που είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά, κανείς δεν μπορεί να τους καταλάβει αλλά γι’ αυτούς είναι απόλυτα λογικό.

Κάπως έτσι εξήγησε ο συγγραφέας του βιβλίου τον περίεργο αυτό τίτλο και ο Danny Boyle το έκανε ταινία. Μια ταινία που αγαπήθηκε και χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να δούμε τη συνέχεια το T2 Trainspotting. Οι 4 φίλοι, ο Mark, o Spud, ο Simon και ο Begbie, συναντιούνται ξανά. Προσπάθησαν πολύ να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους αλλά έχουν αφήσει κάποιες ανοιχτές υποθέσεις. Μια παρεξήγηση σχετικά με 16.000 λίρες. Και έτσι αυτή η επανασύνδεση συνοδεύεται από κάποια κωμικά γεγονότα αλλά και κάποια πιο δραματικά.
Όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε στην οθόνη που θα στηθεί στο 24ο Camping του AntinaziZone και της YRE ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.
Υ.Γ. Όσοι δεν έχετε δει το πρώτο Trainspotting δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, θα μπορέσετε να απολαύσετε το δεύτερο μέρος χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.