14.7.17

Οι νικητές της κλήρωσης του ΑΝΤΙΝΑΖΙΖΟΝΕ

Να ευχαριστήσουμε όσες και όσους μας στήριξαν οικονομικά συμμετέχοντας στην λαχειοφόρο του ΑΝΤΙΝΑΖΙΖΟΝΕ. Η κλήρωση που έγινε χθες βράδυ ανέδειξε τους εξής τυχερούς: 

- το νούμερο 5165 που ανήκει στον Γιάννη Παπία (Θεσσαλονίκη) κερδίζει το ταξίδι για 2 άτομα στην Ρώμη (Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο και πρωινό και προσαρμόζεται ανάλογα με τη σαιζόν).
- το νούμερο 1351 που ανήκει στην Γεωργιάδου Αναστασία (Αθήνα, Πετρούπολη) κερδίζει τη διαμονή για 2 άτομα στην Άνδρο. (3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμε- ρισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). Οι διανυκτερεύσεις αφορούν το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 2017).
- το νούμερο 6287 που ανήκει στον Τάκη Μαστρογιαννόπουλο (Αθήνα, Άλιμος) κερδίζει μια διπλή συμμετοχή στο κάμπινγκ μας στο Πευκί.
- το νούμερο 1719 που ανήκει στον Μανώλη Αντώνογλου (Αθήνα, Πειραιάς) κερδίζει μια διπλή συμμετοχή στο κάμπινγκ μας στο Πευκί.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.