28.6.17

Όλος ο τηλεοπτικός μεσαίωνας σε ένα «ρεπορτάζ» του STAR

Ένα βήμα πριν από την επιστροφή σε τελετές μαγείας βρίσκεται η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση αν κρίνουμε από πρόσφατο «ρεπορτάζ» του τηλεοπτικού σταθμού STAR που υποστηρίζει ότι ο Άγιος Παΐσιος και ο Πορφύριος έσωσαν 16χρονο που ήταν «κλινικά νεκρός».

Το «μυστικό της επιτυχίας» σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν το σκουφάκι του Παϊσιου χάρη στο οποίο το παιδί άρχισε να κουνάει τα χέρια και τα πόδια του. Οι δε γιατροί, αναφέρει το STAR, (οι οποίοι βέβαια δεν εμφανίζονται πουθενά στο ρεπορτάζ) «έγιναν μάρτυρες ενός θαύματος».

Το φονταμενταλιστικό ξέσπασμα του σταθμού συνοδεύεται από βίντεο με δηλώσεις ιερέων – από αυτούς που πληρώνει το ελληνικό δημόσιο με τους φόρους σας με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρκετές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για ασθενείς. Για να δεις όμως το video πρέπει πρώτα να παρακολουθήσεις διαφημιστικά μηνύματα γνωστών εταιρειών.

Τώρα βέβαια το ποιοι διαφημιστές έκριναν σκόπιμο να ταυτίζουν τα προϊόντα τους με το θρησκευτικό μεσαίωνα του STAR είναι ένα ερώτημα που μόνο τα εμπορικά τμήματα των συγκεκριμένων εταιρειών μπορούν να απαντήσουν.

Από info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.