22.5.17

Να τη χαίρεστε!

Η Χαρά Νικοπούλου,παρουσιαζόταν από τους διάφορους  κύρηκες της εγχώριας εθνικοφροσύνης ως μια αγνή Ελληνίδα πατριώτισσα, που έχουσα "εθνοφελή" κίνητρα αποτελούσε το "κόκκινο πανί"  για τους "πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη", όπως αποκαλεί η εγχώρια ακροδεξιά τα μέλη της τουρκικής μειονότητας στην Θράκη. Πρόσφατα όμως αποκάλυψε την πραγματική της πολιτική τοποθέτηση.
Αλιεύσαμε και δημοσιοποιούμε αυτό το σχόλιο του Δ.Ψ. στην Εφημερίδα των Συντακτών
Πριν από δυο μήνες η «Εφ.Συν.» αποκάλυψε ότι η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία εμφανιζόταν από τους ακροδεξιούς οπαδούς της ως η «Μπουμπουλίνα της Θράκης» είχε αναλάβει καθήκοντα στο γραφείο του χρυσαυγίτη βουλευτή Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλου.
Η είδηση προκάλεσε έκπληξη, γιατί έως τότε η ίδια αρνιόταν κάθε σχέση με τους ναζιστές, ενώ μεταξύ των επιχειρημάτων της σε δικαστική διαμάχη με δημοσιογράφους της Ροδόπης είχε περιλάβει και το ότι την αποκάλεσαν «χρυσαυγίτισσα».
Προχθές το παραδέχτηκε η ίδια: «Είμαι με τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής»
Να τη χαίρεται η Ακαδημία Αθηνών και ο πρόεδρός της Κ. Σβολόπουλος που τη βράβευσαν με «αργυρό μετάλλιο» το 2010, καθώς και οι θαυμαστές της στα ελληνοχριστιανικά σωματεία και στο «Πρώτο Θέμα».
Αλλά να τη χαίρεται και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που της έχει παραχωρήσει ακίνητα σε παραμεθόρια περιοχή για την εφαρμογή των «εθνωφελών» της σχεδίων.

Aπό efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου