13.3.17

Αναγνωρίστηκε ο χρυσαυγίτης που φώναξε «Πού είναι ο Παύλος σου;»

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής όταν κατά τη διάρκεια της διακοπής η Μάγδα Φύσσα και ο αδελφός της, που είναι παρόντες σε κάθε ακροαματική διαδικασία, υπέδειξαν στην αστυνομία την παρουσία του ατόμου που πρωτοστάτησε στα επεισόδια 14ης Φεβρουαρίου στο Εφετείο και δεν προσήχθη αν και εκκρεμεί μήνυση εναντίον του.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Παύλου Φύσσα αναγνώρισε στο ακροατήριο από την πλευρά των μελών της Χρυσής Αυγής το άτομο που προσέβαλε κατάφωρα τη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, φωνάζοντάς της «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου;» και κάνοντας χυδαίες χειρονομίες. Εξέφρασε, μάλιστα, την απορία γιατί του επιτρέπεται να έρχεται στο δικαστήριο αμέριμνος.
Ωστόσο, αντί άλλης απάντησης, οι διαμαρτυρόμενοι δέχτηκαν παρατήρηση από τον αστυνομικό διευθυντή: «Περάστε έξω γιατί μας δημιουργείτε πρόβλημα.»
Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα και του αδελφού της ήταν άμεση, ότι δεν μπορεί οι αστυνομικοί να επιτρέπουν συνεχώς την υβριστική συμπεριφορά από τους χρυσαυγίτες και να μην κάνουν τίποτα.
«Την προηγούμενη φορά ο Δεβελέκος μάς έβριζε “σας γ... τα σπίτια”, σας έλεγα “σταματήστε τον” κι εσείς γυρίζατε την πλάτη», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της Μάγδας Φύσσα προς τον αστυνομικό διευθυντή, για να δεχτεί την παρατήρηση «μη λέτε τέτοιες εκφράσεις σε δικαστήριο»...
Εντονες διαμαρτυρίες απο τη Μάγδα Φύσσα όταν διαπίστωσε ότι στο ακροατήριο βρισκόταν το άτομο που προσέβαλε κατάφωρα τη μνήμη του γιου της | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Η οικογένεια Φύσσα ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι η συμπεριφορά της αστυνομίας, ειδικά στην αίθουσα του Εφετείου, είναι ιδιαίτερα ανεκτική απέναντι στους χρυσαυγίτες, επιτρέποντας την υβριστική συμπεριφορά. «Δεν πίστευα ότι θα άφηναν να ακουστεί το σύνθημα “Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή” σε αυτό το δικαστήριο, τι άλλο να πω...», είπε η Μάγδα Φύσσα.

Από efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.