10.3.17

Ανεπιθύμητοι σε Βόλο, Λάρισα οι Ηλιόπουλος και Κασιδιάρης

Αντιδράσεις προκαλούν στην περιφέρεια οι εξορμήσεις των Χρυσαυγιτών βουλευτών. Ένταση προκλήθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ανεπιθύμητος ο βουλευτής της Χ.Α. στη Λάρισα, με επίσημη ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων.

Διακόπηκε συνέντευξη του Κασιδιάρη

Η παρουσία Κασιδιάρη στο Βόλο, δεν πέρασε απαρατήρητη. Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχωρούσε στον «Άστρα», ομάδα αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η συνέντευξη διακόπηκε ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα», παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.
Ο Ηλ. Κασιδιάρης και ο Παν. Ηλιόπουλος που τον συνόδευε, φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτιρίου, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν λίγο μετά τις 4.15.
Εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία που δημοσιεύει το magnesianews.gr και δείχνει τον Ηλιόπουλο έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού, να φέρει κοντάρι πλαισιωμένος από ομοϊδεάτες του.

Ανεπιθύμητος στη Λάρισα ο Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προγραμματίζει να επισκεφτεί το Σάββατο την Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης (στις 19.00) στο ξενοδοχείο «Imperial».
Με αφορμή την προγραμματισμένη παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, από το Δήμο Λαρισαίων εκδόθηκε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει πως «ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα».  
Σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Imperial, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 18:00, καλεί η Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας.
Η ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων
"Όπως πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,  το Σάββατο πρόκειται να βρίσκεται στην Λάρισα, ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.  
Είμαστε σίγουροι ότι η «πολιτική εκδήλωση» της Χρυσής Αυγής, δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα μίσους κατά της δημοκρατίας. 
Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, σταθερά προσηλωμένη στον αγώνα ενάντια στον φασισμό,  τον ρατσισμό και σε ιδεολογίες που κινούνται πέρα και έξω από τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, δηλώνει ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα.  
Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες  θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα  του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού". 
Από efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου