31.3.17

Για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Σχόλιο του ΑΝΤΙΝΑΖΙΖΟΝΕ
Είμαστε παραπάνω από σίγουροι πως το βίντεο και οι φωτογραφίες από τα 25 δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν για να σπαστούν οι τζαμαρίες και να προκληθούν φθορές στα γραφεία και το βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής επί της Μεσογείων, προκαλούν ικανοποίηση και κρυφά ή φανερά μειδιάματα. Για πολλούς-πολλές αυτό εκλαμβάνεται ως ένα πλήγμα προς την Χρυσή Αυγή. Γιατί σπάει την εικόνα του "ακατανίκητου" που καλλιεργούν.

Όμως ουσιαστικότερα και μονιμότερα πλήγματα κατά της Χρυσής Αυγής είναι αυτά που την απομονώνουν, την περιθωριοποιούν και την συρρικνώνουν, εκλογικά και κοινωνικά. 
Όλοι μας χαρήκαμε όταν έκλεισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μυτιλήνη, όταν έχασε τη δίκη κατά του δήμαρχου Πάτρας Κ.Πελετίδη, όταν οι εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης αποφάσισαν πως χρυσαυγίτικη παράταξη δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές τους. Όλοι μας χαιρόμαστε όταν χάνουν τις άθλιες "μάχες" τους κατά των προσφυγόπουλων μαθητών μπροστά στα σχολεία. Και θα χαρούμε ακόμα περισσότερο αν καταδικαστούν και καταλήξουν όλοι τους στην φυλακή! 
Μακάρι να μας έφταναν 25 δευτερόλεπτα για να τους σταματήσουμε. Αλλά δεν είναι έτσι. Έχουμε πολλές μάχες μπροστά μας κι έχουμε μια κοινωνία να την πείσουμε εμείς με τις δικές μας ιδέες πριν την πείσουν αυτοί!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.