4.2.17

Φίρερ με αμνησία...

Για την προχθεσινή αποκάλυψη της «Εφ.Συν.», σχετικά με την παρουσία αντιπροσωπείας Γερμανών ναζί στη φετινή φιέστα της Χρυσής Αυγής, ρωτήθηκε το ίδιο βράδυ ο φίρερ Μιχαλολιάκος από τους Γκουτζάνη και Κουρή που τον φιλοξενούσαν στο κανάλι «Κόντρα».

Κι εκείνος, με τη γνωστή άνεση που διακρίνει όσους κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα: «Πού να ξέρω εγώ ποιοι ήταν στην εκδήλωση;»
Βέβαια απέφυγε να απαντήσει στο συμπληρωματικό ερώτημα για την παρουσία των ίδιων ανθρώπων -και ειδικά του Ματίας Φίσερ- στην ελληνική Βουλή έπειτα από πρόσκληση της Χρυσής Αυγής.
Ο Ματίας Φίσερ, επικεφαλής ομάδας της νεοναζιστικής οργάνωσης Τρίτος Δρόμος, στη φιέστα για τα Ιμια | 
Τώρα θέλει να το ξεχάσει ο Ν. Μιχαλολιάκος, αλλά υπάρχουν τα φωτογραφικά τεκμήρια της επίσημης ελληνογερμανικής συνάντησης ναζιστών στα γραφεία της οργάνωσης.
Τότε πόζαραν περήφανα οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Μίχος δίπλα στον Φίσερ, που σήμερα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος ποζάρει με τους Γερμανούς νεοναζί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής | 
Οπως σε λίγο θα κάνουν ότι δεν ξέρουν τον Ρουπακιά, τον Πατέλη, τον Πανταζή και τον Λαγό!
♦ Η Μαύρη Διεθνής του Μιχαλολιάκου («Εφ.Συν.», 11/02/2013): Το χρονικό των επαφών και των συναντήσεων με τα ημιπαράνομα φασιστικά μορφώματα στη Γερμανία που θεωρούν τη Χ.Α. «εθνικοσοσιαλιστική» οργάνωση.
Aπό efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.