31.1.17

Γιάννης Μουζάλας: η ψεύτικη συντριβή ενός πρώην γιατρού-νυν υπουργού που αδιαφορεί για ανθρώπινες ζωές

Είναι πραγματικά τραγικό να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά αυτή η τόσο κακή παράσταση υποκριτικής τέχνης με τον Γιάννη Μουζάλα να δηλώνει για άλλη μια φορά ...συντετριμμένος για τους θανάτους στην Μόρια. Αναπαράγουμε από την κάλυψη του θέματος από το thepressproject.gr. 

O Γιάννη Μουζάλας δήλωσε συντετριμμένος για τους τρεις θανάτους στην Μόρια και συμπλήρωσε ότι «οφείλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να διερευνήσουμε τα αίτια των θανάτων και να προβούμε σε κινήσεις που θα κάνουν την κατάσταση στη Μόρια πιο ελέγξιμη». Σε ερώτηση για το αν οι θάνατοι οφείλονται σε αναθυμιάσεις απάντησε ότι «δεν θεωρώ δεδομένο το γιατί πέθαναν μέχρι να πάρω τις εκθέσεις στα χέρια μου».
 Ο ίδιος επισήμανε ότι «η έλλειψη υπερπληθυσμού, η καλύτερη εγκατάσταση των ανθρώπων, θα βοηθούσε αναμφισβήτητα την κατάσταση» και συμπλήρωσε ότι «δεν έχω αγωνία να υπερασπιστώ το υπουργείο ή την κυβέρνηση. Έχω την αγωνία οι ευθύνες να πάνε εκεί που πρέπει για να λυθεί το πρόβλημα».
............................................................................................................
Εμείς πάλι είμαστε απόλυτα πεισμένοι ότι η αγωνία του είναι να υπερασπιστεί το υπουργείο του, την κυβέρνηση του και τον εαυτό του... Κανονικά δεν θα έπρεπε πια να αναφέρεται ούτε στον όρκο του Ιπποκράτη, ούτε στην επαγγελματική του ιδιότητα του γιατρού: η απώλεια ζωών δεν σημαίνει τίποτα για αυτόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.