2.12.16

Η φιλο-εργοδοτική και φιλο-εφοπλιστική Χρυσή Αυγή και τα τρικάκια της "ενάντια στους πλειστηριασμούς"...

Χθες το βράδυ σε αρκετές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, κυρίως στη Λεωφ. Αλεξάνδρας, η γνωστή ναζιστική οργάνωση μοίρασε τρικάκια "ενάντια στους πλειστηριασμούς". Τα μοιράσματα που γίνονται τη νύχτα, στα μουλωχτά, δεν μας προκαλούν καμία εντύπωση. Είναι οι πρακτικές του υποκόσμου και η Χρυσή Αυγή είναι ο υπόκοσμος...

Αυτό που μας εξοργίζει όμως, είναι ότι οι φασίστες της ΧΑ τολμάνε να μοιράζουν τρικάκια με σύνθημα "Όχι στους πλειστηριασμούς", προσπαθώντας "μάλλον" να φαίνονται μια φιλολαϊκή οργάνωση.
Να θυμίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ταχθεί υπερ του εφοπλιστικού κεφαλαίου στην Ελλάδα, τόσο μέσα από ερωτήσεις που είχε κάνει η ΚΟ της για το μέλλον της ελληνικής ακτοπλοϊας, ενώ είχε ταχθεί υπέρ της τροπολογίας- δώρο στους εφοπλιστές, σύμφωνα με την οποία δεν θα συμπεριλαμβανόταν στο πόθεν έσχες η συμμετοχή σε ναυτιλιακές εταιρείες. 

Κυρίως όμως, μέσα από τις αποκαλυπτικές μαρτυρίες του Σωτήρη Πουλικογιάννη στη δίκη της ΧΑ, που κατέδειξε την εγκληματική φύση της και τη διασύνδεση της οργάνωσης με το κεφάλαιο, αφού κατήγγειλε οικονομική συμφωνία των εργοδοτών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος με την ηγεσία της Χ.Α., για να βγει από τη μέση η συνδικαλιστική ηγεσία του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και να πέσουν τα μεροκάματα.
Οι Χρυσαυγίτες πέρα από φασίστες, γίνονται το μακρύ χέρι της εργοδοσίας και του κεφαλαίου για να γίνουν οι βρώμικες δουλειές. Ακόμη και αν προσπαθούν πολλές φορές να μην το δείχνουν και να φαίνονται ως μια οργάνωση που στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό, όπως ήθελαν να φανεί και η χθεσινή τους δράση...
Εκεί θα βρισκόμαστε εμείς, να τους χαλάμε τα σχέδια, να αποκαλύπτουμε την ρατσιστική και εγκληματική τους δράση ! 

Πηγή: Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειριά
#AntifaCoord

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.