16.11.16

Απάντηση στη ναζιστική φιέστα στη Χίο

Με δυναμική κινητοποίηση υποδέχτηκε το αντιφασιστικό κίνημα της Χίου τη ναζιστική φιέστα των Χρυσαυγιτών για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, που, παρά τον προστατευτικό κλοιό της αστυνομίας, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 30-35 άτομα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι χρυσαυγίτες απαίτησαν να μην καταγράφουν οι κάμερες πλάνα από τους συγκεντρωμένους, αλλά μόνο από τους ομιλητές, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές Κασιδιάρης και Λαγός, οι οποίοι απευθύνονταν σε μια χούφτα υποστηρικτές.

150 άτομα πραγματοποίησαν πορεία

Φωνάζοντας συνθήματα κατά της ναζιστικής οργάνωσης, περίπου 150 άτομα πραγματοποίησαν πορεία από την παραλιακή λεωφόρο της Χίου προς το ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο», που φιλοξενούσε τη φιέστα. Πριν το πρώην ξενοδοχείο Ξενία, ανέκοψε την πορεία τους κλούβα των ΜΑΤ, ενώ, όταν επιχείρησαν οι διαδηλωτές να φτάσουν στην εκδήλωση από την παραλία, εμφανίστηκε διμοιρία των ΜΑΤ που τους εμπόδισε.

Η σειρά... της Μυτιλήνης

Θερμή υποδοχή στους υπόδικους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ετοιμάζεται και στη Μυτιλήνη. Σε σύσκεψη από το Συντονιστικό Σωματείων και Συλλογικοτήτων με τη συμμετοχή πολλών φορέων, αποφασίσθηκε να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 4:30 το απόγευμα στο Μύλο της παραλίας Θερμής.
«Η επίσκεψη-πρόκληση των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής 43 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη», αναφέρουν.

Εξέγερση του Πολυτεχνείου

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα στη συγκέντρωση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου την Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς και στην πορεία στην προτομή του Μιχάλη Μυρογιάννη.
Από efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.