9.11.16

Αυριο στις 14:00, ειδική εκπομπή Antinazi Zone, αφιερωμένη στις εκλογές στις ΗΠΑ


ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ANTINAZI ZONE 2-3 το μεσημέρι στο πορτοκαλί ράδιο (www.portokaliradio.gr) με τον Τάκη Γιαννόπουλο. Μια ειδική εκπομπή αφιερωμένη στο αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών.

Ακτινογραφία του αποτελέσματος, διεθνείς επιπτώσεις, η στάση της ακροδεξιάς απέναντι στον Τραμπ, η εικόνα της Αμερικής σήμερα, είναι μερικές από τις ενότητες με τις οποίες θα καταπιαστούμε.

Ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Σεραφείμ Σεφεριάδης που έχει ζήσει επί σειρά ετών στις ΗΠΑ σχολιάζει τα αποτελέσματα και τις πιθανές προοπτικές.
Η Ελένη Μήτσου από την Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση ΞΕΚΙΝΗΜΑ, που βρέθηκε στις αρχές Οκτώβρη για σειρά εκδηλώσεων στις ΗΠΑ, μας μεταφέρει το κλίμα και την εικόνα της "άλλης" Αμερικής των κινημάτων και των αγώνων.
Τέλος γίνεται προσπάθεια να μιλήσουμε με τον Αχιλλέα Ακριβό από την Νέα Υόρκη, στέλεχος της οργάνωσης Sosialist Alternative για το πως βλέπει η αριστερά στις ΗΠΑ την νίκη Τραμπ.

Πέρα από τις αμερικάνικες εκλογές, ο Νίκος Κοκκάλης μας θυμίζει σημαντικές επετείους των ημερών και μας ενημερώνει για τα επόμενα βήματα του κινήματος της Ισπανικής νεολαίας.
Πάντα με την Φωτεινή Ανδρώνη στον ήχο.
Συντονιστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.