26.10.16

Αντιφασιστική εκδήλωση στην Μυτιλήνη με αφορμή την 28η Οκτώβρη

Αναδημοσιεύουμε από το fb του Θράσου Αβραάμ τις αντιφασιστικές εκδηλώσεις στην Μυτιλήνη με αφορμή την 28η Οκτώβρη. 

Σωματεία και συλλογικότητες μετά το επιτυχημένο αντιφασιστικό -αντιρατσιστικό συλλαλητήριο , που διοργάνωσαν στις 18/10/2016 συνεχίζουν τις δράσεις τους, με επετειακή εκδήλωση ΜΝΗΜΗΣ και ΑΓΩΝΑ με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει θα περιλαμβάνει έκθεση Λεσβιακού Τύπου από την Μεταξική περίοδο έως το 1945.Αναφορά στην εκπαίδευση στην Ελεύθερη και Κατεχόμενη Ελλάδα(1941-1944) από τον Αριστείδη Σγατζό, δάσκαλο , μέλος της ΕΓ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Λέσβου.Η εκδήλωση θα κλείσει με προβολή της ταινίας «Ένα τραγούδι για τον Αργύρη». Με φόντο το ολοκαύτωμα του Διστόμου παρουσιάζεται η ζωή και η πορεία του 4χρονου Αργύρη Σφουντούρη που επέζησε από τη σφαγή του Διστόμου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

1 σχόλιο:

  1. Με το συμπάθιο..
    Ολοι αυτοί π μιλούσανε για το γήπεδο της Αεκ και εστιάζανε
    σε αυτά π έπαιρνε και όχι σε αυτά π έχανε ανάμεσα στα οποία
    την ιδεολογία της με επιπρόσθετες τις καταθλίψεις και τα εμφράγματα π προκαλεί στους μη πιστούς,άθεους κ άθρησκους, τώρα λοιπόν
    οι ίδιοι δεν λένε τίποτα για τον Μαρινάκη π είναι έμπορος ηρωίνης και του δίνουνε και κανάλι όπως και για τον πτωχευμένο Αλαφούζο.
    Οι οποίοι θα πάρουνε και την πίτα των διαφημίσεων έχοντας κανάλια.

    Η πλάκα είναι ότι κάποιοι γράφουν (πχ Γιαννακέλης) ότι συγκρούονται μεταξύ τους οι καπιταλιστές (π είναι οσφπ ο Γιαννακέλης) ενώ η κόντρα δεν γράφει τίποτα.
    Οπως δεν γράφει κ για το λιμάνι του Πειραιά κ τους Κινέζους όπως δεν έγραφε και για την κάθοδο Μαρινάκη Μώραλη Κόκκαλη στο Πειραιά.
    Ο Γιαννακέλης δέχεται τόσο καιρό ιμέιλ για τα θεία τ γηπέδου της Αεκ και αντ'αυτού την πέφτει στην Εκκλησία, δεν ενημερώνει τους άλλους του σάιτ για τα ιμέιλ(φαντάζομαι και οι της κόντρας)ενώ έκοψε και άρθρο π είχε σταλθεί πολύ αρχικά του ζητήματος π αν είχε μπεί θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα πράγματα.
    Οι της κόντρας 2 χρόνια μετά την είσοδο της χρυσής αυγή στη βουλή δεν είχανε γράψει τίποτα!!! Ισως επειδή είχανε κονέ αυτοί με την ομάδα τους και τα νο πολίτικά.Κ πήγανε στη δίκη των αυγών για να σωθούνε πολιτικά.

    Ο έμπορος Μαρινάκης πήρε δικηγόρο τον Μιχαλόλια της χρυσής αυγής(!!) και συνδικηγόρο τον πρώην πρόεδρο του σύριζα Κων/πουλο!!
    Δηλαδή ο Κων/λος βάφει τα χέρια του με αίμα κανονικότατα!!!!

    Αλλωστε σ λέει ο Μαρινάκης ότι έτσι θα καλύψω ένα μεγάλο
    μέρος απο την χρ.αυγή μέχρι την αριστερά.
    Η Ζωή έχει σχέση και με αυτούς π έχει, το πασόκ τον στήριξε στο δήμο ,το ποτάμι οσφπ αρχηγό(και του Πειραιώτη Σημίτη λέγεται επιρροή) , κάποιοι της δεξιάς τον στήριξαν
    οπότε και οι σιωπές όσων πιάσανε τα κόλπα τ Μαρινάκη πολύ ισχυρές θα έλεγα .Οσων ξέρανε ότι αυτοί απομένουν για να σπάσουν την σιωπή.

    Οι Γιώτης και Λιόντος έχω την αίσθηση ότι δεν την πέφτουνε κάν σε όποιον είναι οσφπ.
    Δηλαδή δεν την πέφτουν καν στην πρόεδρο του πασόκ ενώ όσο και να ψάξω δεν βρίσκω τίποτα για αναφορές σχετικά με τις παλιές καραβάνες τ συστήματος πέριξ Κόκκαλη..
    Αυτοί φανταστείτε είναι οι κύριοι κινητές του θέματος του γηπέδου της Αεκ, δέχονται ιμέιλ και δεν κάνουν τίποτα ενώ πρόσφατα κ προκλητικά και ενώ παίζει το θέμα με τα κανάλια βάλανε πρωτοσέλιδο με αντιθρησκ χαρακτηριστικά και ενώ καλούνται εδώ και 2. 5 χρόνια να αναφερθούνε στο ζήτημα των θείων προσήμων τ γηπέδου.
    Η μόνη αναφορά περί Μαρινάκη έγινε όταν κ έγινε σχόλιο στο τσακογιωργ το σάιτ το οποίο τους την έλεγε κ το οποίο κόπηκε κ την επόμενη βάλανε μια φράση για την συνάντηση με την Δούρου , ίσα ίσα για το ξεκάρφωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.