14.9.16

To Antinazi Zone στο Portokali Radio την Πέμπτη 15/9 στις 14:00. Ακούστε ζωντανά!


Την Πέμπτη, 15/9 2-3 το μεσημέρι στην εκπομπή Antinazi zone στο Portokali radio λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν 3 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Μαζί με τον Μάριο Κωνσταντινίδη και την Ελευθερία Κουμάντου θυμόμαστε τα γεγονότα της δολοφονίας και την εξέλιξη της δίκης μέχρι σήμερα. Ενημερωνόμαστε για τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις του Σαββατοκύριακου. Μαθαίνουμε ποια είναι η ναζιστική παραφυάδα Λ.Ε.Π.ΕΝ που προκαλεί κάνοντας εγκαίνια των γραφείων στον Α.Παντελεήμονα την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου.
Συζητάμε με τον ανταποκριτή της ΕΦΣΥΝ στην Κρήτη Μάριο Διονέλλη για την επιστολή-απάντηση που έστειλε στην "Λαική Συνέλευση" που έγινε στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης και είχε έντονο αντιπροσφυγικό και ρατσιστικό κλίμα.
Ο Σπύρος Πρεβεζάνος από την Θήβα μας περιγράφει το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού του από Χρυσαυγίτες παρουσία του βουλευτή Βοιωτίας της ΧΑ Καρακώστα που παραγράφηκε από την ελληνική δικαιοσύνη.
Τέλος ο Νίκος Κοκκάλης εκτός από την μουσική επιμέλεια μας θυμίζει σημαντικές ιστορικές επετείους της βδομάδας που διανύουμε.
Στην επιμέλεια του ήχου όπως πάντα η Φωτεινή Ανδρόνη.
Συντονιστείτε !

Aκούστε ζωντανά την Πέμπτη 15/9 από τις 14:00 έως τις 15:00

http://portokaliradio.gr

Για το αρχείο εκπομπών: https://www.mixcloud.com/antinazizone/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.