28.9.16

ΗΠΑ: Αφροαμερικανός με ψυχωτικό επεισόδιο το νέο θύμα της αστυνομίας!

Ο αφροαμερικανός Άλφρεντ Ολάνγκο από το El Cajon της Καλιφόρνια, αποτελεί το χθεσινό θύμα της αμερικάνικης αστυνομίας -και δυστυχώς τίποτα δεν δείχνει πως θα είναι το τελευταίο. Η ίδια η αδελφή του θύματος μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία να έρθει για να βοηθήσει τον αδελφό της γιατί είχε ψυχωτικό επεισόδιο...!! 
Ο αρχηγός του τμήματος του El Cajon δήλωσε στα ΜΜΕ πως ο πυροβολισμός του θύματος ήταν επιβεβλημένος γιατί "δεν ακολούθησε τις οδηγίες που του έδιναν οι αστυνομικοί" !!! Πως όμως είναι δυνατόν να ακολουθήσει οδηγίες κάποιος που καταλαμβάνεται από ψυχωτική κρίση;;;; 
Αλλά οι αστυνομικές αρχές δεν θέλουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν! Εξού και όπως καταγγέλλει με ρεπορτάζ του το NBC 7 San Diego, η αστυνομία κατάσχεσε όλα τα κινητά από τους εργαζόμενους στο εστιατόριο Los Panchos που ήταν ακριβώς δίπλα στο συμβάν!!!
Ειλικρινά πρόκειται πια για μάστιγα!!
Σύμφωνα με το "Τhe counted", ένα ημερολόγιο θυμάτων αστυνομικής βίας που έχει καταρτίσει η εφημερίδα The Guardian, 200 αφροαμερικανοί έχουν δολοφονηθεί από την αρχή του 2016 από την αστυνομία! Μια ακόμα φρικτή στατιστική είναι πως 1 αφροαμερικανός δολοφονείται από κρατικό αξιωματούχο κάθε 28 ώρες στις ΗΠΑ!!!
Εξού και ο ΟΗΕ την προηγούμενη βδομάδα σε έκθεση του συγκρίνει τις δολοφονίες αφροαμερικανών από την αστυνομία με τα ρατσιστικά λυντσαρίσματα του 19ου και του 20ου αιώνα!! Τόσο πίσω....

Ειλικρινά πρόκειται πια για μάστιγα!!

Με στοιχεία από telesurtv.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.