1.9.16

Η εκπομπή του Antinazi Zone στο portokaliradio.gr, 1/9/2016



1 σχόλιο:

  1. Κείμενο γραμμένο προ μηνός για τις 4 άδειες για τα κανάλια.
    Dhmosieumeno shmera
    Οταν κάποιος λέει ότι επειδή δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις τότε γι'αυτό το λόγο θα κλείσουν τα κανάλια(!!) τότε μπορεί κάλλιστα να κρατηθεί στο ψυχιατρείο για κανα 3μηνο μέχρι να του περάσει.


    Αυτή η ηλιθιότητα, πρωτοφανής για τα ανθρώπινα δεδομένα νόησης και μυαλού εκπορευόμενη απο μυαλά που αγγίζουν μηδέν αναφέρθηκε σαν λόγος κλεισίματος καναλιών και δημιουργίας 4ων αδειών μόνο!!!

    Μάλιστα αναφέρθηκε στη συνέχεια σε μια κρίση χαζομάρας και τρέλας ότι με δημοπρασία και ανάλογα του ποιός είναι πιο πλούσιος δηλαδή θα γίνει η κατανομή των αδειών!!!!!!

    Τραβάει τα μαλλιά του ο λαός απο αυτήν την γελοιότητα όταν όλοι ξέρουμε ότι πολλοί διεφθαρμένοι σε αυτά τα παιχνίδια τα τηλεοπτικά έχουνε και πολλά λεφτά ενώ υπήρχαν διαγωνιζόμενοι με συγκεκριμένες κατηγορίες απο όπου θα μπορούσανε να βρούνε πολλά λεφτά λεφτα και βρώμικα.

    Κάποια στιγμή ένας υπουργός ψέλλισε ότι υπήρχε μια διαπλοκή πως το είπε καναλιών. Ε και;

    Η λύση είναι να φυλακιστούνε οι διεφθαρμένοι. Οχι να φυλακιστούν οι συχνότητες!! Και μάλιστα να γίνει συγκέντρωση εξουσιών στα χέρια λίγων ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ!!

    Επίσης αυτό με την διαπλοκή το είπε ένας βουλευτής νομίζω ο Δραγασάκης όταν οι άλλοι λέγανε την χαζομάρα με τις διαφημίσεις.

    Αν δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις θα ....κλείσουν κανάλια για να έχουνε πιο πολλές λιγότερα!!;!!

    Παραλίγο να μας αποτελειώσουν οι του σύριζα!!!

    Δεν ξεχνάμε ότι όταν κοντράρισαν κάποια κανάλια τον σύριζα για τα νέα βάρβαρα μέτρα ΤΟΤΕ αυτοί άρχισαν να την πέφτουν στα κανάλια(αρχικά).

    Και στο ραντεβού π είχανε κάποιοι εκπρόσωποί τους ενώ ελλόχευαν ποινές για τα κανάλια τότε αυτοί τους είπανε, τους συριζαίους ότι θα σταματήσουν να μιλάνε για αυτά που χάνει ο λαός(τότε με τους αγρότες και τους άλλους πχ .ελ.επαγγελματίες) για χ διάστημα και ότι θα κάνουνε την πάπια αφού ο σύριζα δεν θέλει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα βάρβαρα μέτρα και τα κόλπα τους.

    Δεν ξεχνάμε τι ρόλο παίζουν και παίξανε κάποια κανάλια.

    Δεν ξεχνάμε όμως ούτε τι σημαίνει γελοιότητα ,ξεφτίλα και γραφικότητα του κινήματος των τρελών που διοικεί την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.