27.7.16

Νέο παιχνίδι: Φώτο-GO στο 23ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE στη Νάξο!

Βαρεθήκατε να κυνηγάτε pokemon, χίμαιρες, φρούδες ελπίδες ή οποιοδήποτε άλλο περίεργο όν; Το foto-go ήρθε για να σας απαλλάξει από την ανία και τη βαρεμάρα.
Τι είναι όμως το foto-go;


Είναι το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του antinazi zone για τις ημέρες του κάμπινγκ όπου αντί να κυνηγάς ποικιλόμορφα όντα κυνηγάς φωτογραφικές στιγμές! Την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας (που θα σχετίζεται με το κλίμα και τους σκοπούς του κάμπινγκ) θα την βραβεύουμε την επόμενη μέρα!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε μια φωτογραφική μηχανή (ή κινητό) και πρόσβαση στο ίντερνετ (δε θέλατε Σαμαρά και wifi παντού!!!).
Κάθε μέρα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανεβάζουν τη φωτογραφία τους δημόσια στο προσωπικό τους προφίλ κάνοντας tag στη σελίδα μας “Camping YRE” (όσοι δεν έχουν facebook μπορούν να στέλνουν email στο[email protected] και ο διαχειριστής θα τις ανεβάζει στη σελίδα του κάμπινγκ).
Κάθε πρωί η ομάδα φωτογραφίας που θα συσταθεί στη Νάξο (όποιος θέλει συμμετέχει) θα ψηφίζει για την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας με το νικητή να κερδίζει ένα συμβολικό δώρο και τις ανάλογες «τιμές» στο κυβερνοχώρο… Οι φωτογραφίες θα τυπώνονται καθημερινά με σκοπό κατά τη διάρκεια του κάμπινγκ να φτιάξουμε τη δικιά μας έκθεση φωτογραφίας. Στο τέλος του κάμπινγκ θα ψηφιστούν και θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες (με το ανάλογο δώρο φυσικά…).
Το φωτογραφικό παιχνίδι ξεκινάει από την Παρασκευή 29 Ιουλίου (για αυτό προσέξτε να έχετε φορτισμένα κινητά και φωτογραφικές στο καράβι) και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 6 Αυγούστου όπου θα βραβευτούν οι καλύτερες στιγμές του κάμπινγκ. Περισσότερες λεπτομέρειες στο άνοιγμα του κάμπινγκ την Παρασκευή το απόγευμα. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη φωτογραφική ομάδα μπορούν να επικοινωνήσουν από τώρα με το 6977621281

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.