25.6.16

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Συναυλία με και για τους πρόσφυγες την Κυριακή 26 Ιουνίου


Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης διοργανώνει μεγάλο λαϊκό γλέντι στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με και για τους πρόσφυγες, ώστε να έχουμε όλοι ντόπιοι και μετανάστες την ευκαιρία να συναντηθούμε και να περάσουμε μαζί μια μέρα χαράς και γνωριμίας. Στη βραδιά θα συμμετέχουν τα σχήματα Ziad Rajab Quet & Ακούσματα Ανατολής.
Το παρακάτω κείμενο θα μοιραστεί στα Διαβατά, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και σε 2-3 ακόμη απομακρυσμένα σημεία μαζικής διαμονής προσφύγων στα αγγλικά, γαλλικά, αράβικα. Παρακαλούμε βοηθείστε στη διάδοσή του.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, διοργανώνει την Κυριακή 26/6/2016 μαζί με τον Σύριο καλλιτέχνη Ziad Rajab και το ελληνικό συγκρότημα Ακούσματα Ανατολής μια γιορτή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με μουσικές από τους τόπους σας.

Μια ευκαιρία για να σας καλωσορίσουμε και μια ευκαιρία να αρχίσετε να γνωρίζετε την μεγαλύτερη πόλη που βρίσκεται δίπλα σας. Μια ευκαιρία για να γνωρίσει η κοινωνία της πόλης τη μουσική σας και για να συναντηθούμε έξω από εδώ, μαζί, για να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε.

Λεωφορεία θα σας μεταφέρουν δωρεάν προς και από το χώρο της εκδήλωσης όπου θα φάμε (σουβλάκι από κοτόπουλο και αραβικές πίτες με φαλάφελ), θα πιούμε (ό,τι θέλουμε) και θα τραγουδήσουμε μαζί.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20.00.

Λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από το μέρος που βρίσκεστε μέχρι το λιμάνι από το απόγευμα της ίδιας μέρας και θα σας γυρίσουν το βράδυ στο χώρο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.