23.3.16

Όταν οι φασίστες κάνουν συνέδριο…

Σχόλιο του Antinazi Zone


Προφανώς το να αναζητάς δημοκρατικές διαδικασίες σε ένα ναζιστικό μόρφωμα είναι σαν να απαιτείς μαθήματα ηθικής από τον Θέμο Αναστασιάδη.

Όμως επειδή κάποιοι ακόμα ψάχνουν την σοβαρή Χρυσή Αυγή ή άλλοι την ψηφίζουν στις εκλογές έχει μια σημασία να δούμε τι είδους δημοκρατική διαδικασία ετοιμάζονται να κάνουν.

Μαθαίνουμε από το σάιτ τους λοιπόν ότι την Κυριακή 27 Μαρτίου θα γίνει το 8ο τακτικό συνέδριο των ναζί στο ξενοδοχείο Νοβοτέλ με ώρα έναρξης τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Κυριακή 20/3/16) στο εν λόγω συνέδριο «θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 σύνεδροι που προέρχονται από την Κεντρική Επιτροπή, τα τοπικά πολιτικά συμβούλια και ένα νέο όργανο που προστίθεται στο καταστατικό του κόμματος, το Εθνικό Συμβούλιο».

Επίσης από την ίδια εφημερίδα μαθαίνουμε ότι: «...Ο στόχος του συνεδρίου είναι τριπλός, καθώς θα παρουσιαστούν επικαιροποιημένες οι πολιτικές προτάσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Θα επαναδιατυπωθούν η ιδεολογική διακήρυξη και ο προσανατολισμός του κινήματος και θα εκλεγούν τα όργανα αυτού: η Κεντρική Επιτροπή που θα ορίσει τον γενικό γραμματέα και αυτός στη συνέχεια θα ορίσει τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου…»

Μέσα σε ένα απόγευμα λίγων ωρών δηλαδή 300 σύνεδροι –που έχουν διοριστεί και όχι εκλεγεί και μάλιστα από όργανα που μόλις προστέθηκαν στο καταστατικό πριν το συνέδριο– θα συζητήσουν για πρόγραμμα, ιδεολογική διακήρυξη, προσανατολισμό του κόμματος και θα εκλέξουν και όργανα…


Μετά από αυτά η ΚΕ θα ορίσει τον γενικό γραμματέα και αυτός στην συνέχεια θα ορίσει τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου...


Όσοι έχετε αγωνία για τους υποψήφιους γενικούς γραμματείς μην ανησυχείτε. Είναι –μέχρι στιγμής- μόνο ένας ο Φύρερ Μιχαλολιάκος.


Πολύ δημοκρατικά όλα αυτά και πιστό αντίγραφο των εσωκομματικών διαδικασιών του  χιτλερικού Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος Γερμανίας (NSDAP).


Στο πλούσιο ρεπορτάζ η εφημερίδα που λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και υμνολογεί τους ναζί μας πληροφορεί επίσης ότι:


«...Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές προσυνεδριακές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, με το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών να είναι μεγάλο. Ιδιαίτερα έντονο είναι στις περιοχές που φιλοξενούν πρόσφυγες και μετανάστες, όπως η Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα, ενώ, αντίθετα, πρόβλημα η Χρυσή Αυγή εμφανίζει στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, τη Β' Αθήνας, όπου η ανταπόκριση του κόσμου δεν είναι μεγάλη, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιφέρειες...»


Όσοι ψάχνετε για θέσεις, διαφορετικές απόψεις, γραπτά κείμενα ματαιοπονείτε. Δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά. Σε ένα συνέδριο που ήταν να γίνει τον Δεκέμβρη του 2013 και γίνεται 2.5 χρόνια μετά οι χρυσαυγίτες θα επιδιώξουν να παραστήσουν το νόμιμο πολιτικό κόμμα και ταυτόχρονα να ξεκαθαρίσουν το εσωκομματικό τοπίο από τους αμφισβητίες του Φύρερ.


Ήδη προσπαθούν να ψαρέψουν στα θολά νερά της ισλαμοφοβίας και να αξιοποιήσουν γεγονότα όπως τα πρόσφατα των Βρυξελλών προκειμένου να ταυτίσουν τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα με τους τζιχαντιστές και να αυξήσουν την επιρροή τους.

Δεν διστάζουν να επικροτήσουν πολιτικούς σαν τον Ν.Τραμπ υποψήφιο πρόεδρο των ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ γράφοντας ο Γιώργος Μάστορας κατά κόσμον Μισιάκας:*

«...Δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε μέχρι πού θα φτάσει η ανοδική πορεία του Ντόναλντ Τραμπ. Ούτε αν θα είναι τόσο δυνατός και αυτόνομος στο να χαράξει την πολιτική των ΗΠΑ όπως πραγματικά αυτός θέλει, ή αν τελικά θα υποκύψει στην ισχύ του σιωνιστικού λόμπι που επί δεκαετίες κινεί τα νήματα σ' αυτή την χώρα. Όπως και να έχει, όμως, είναι σίγουρα προτιμότερος από την φανατική φιλοσιωνίστρια Χίλαρι Κλίντον, με τις συγκεκριμένες γεωπολιτικές αντιλήψεις, ορκισμένη εχθρό της Ρωσίας και της Σερβίας, φανατική φιλότουρκη, στενά συνδεδεμένη με τους καπιταλιστές του Βερολίνου και κινούμενη φυσικά όχι με δικά της χρήματα (όπως ο αυτοδημιούργητος Τραμπ)...».


Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Μια ναζιστική συμμορία που υποδύεται το νόμιμο πολιτικό κόμμα και κάνει συνέδρια παρωδία. Που υμνεί ότι πιο αντιδραστικό και ξενόφοβο υπάρχει στον πλανήτη όπως τον Ν.Τραμπ ή την Μ.Λεπέν. Που υποστηρίζεται από σφαγείς δολοφόνους όπως ο Μπρέιβικ των 77 νεκρών της Νορβηγίας.


Που ονειρεύεται να βγει αθώα και άσπιλη από την δίκη της και να την πληρώσει μόνο ο Ρουπακιάς.


Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.