18.6.15

Λαχειοφόρος Οικονομικής Ενίσχυσης του Antinazi Zone



Η δημιουργία του antinazizone.gr είναι μία πρωτοβουλία που πήρε η Y.R.E. (Youth against Racism in Europe – Νεολαία ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη) που στόχο έχει να συμβάλλει στην κοινή δράση, τον διάλογο και τον συντονισμό ανάμεσα σε αντιφασιστικές επιτροπές, πρωτοβουλίες και δράσεις σε γειτονιές ή χώρους.

Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στην δημιουργία ενός δικτύου τέτοιων επιτροπών ή να βοηθήσουμε να δημιουργηθούν όπου δεν υπάρχουν ήδη, με δημοκρατική λειτουργία, ενότητα κι ενεργή συμμετοχή του καθενός/ καθεμιάς που δεν θέλει να μείνει θεατής απέναντι στη Χρυσή Αυγή αλλά και γενικότερα ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό.
Λίγο πριν από τη διοργάνωση του 22ου αντιρατσιστικού κάμπινγκ που διοργανώνουμε φέτος στη Θάσο διοργανώνουμε μια λαχειοφόρο αγορά που στόχο έχει να ενισχύσει οικονομικά την οργάνωσή μας και να τη βοηθήσει να σταθεί καλύτερα στα πόδια της ενόψει των σημαντικών αντιφασιστικών αγώνων που είναι μπροστά μας.

Η Πανελλαδική Λαχειοφόρος Αγορά θα διαρκέσει όλο το μήνα Ιούνιο και μέχρι τις 18 Ιούλη. Ο λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και θα κληρωθούν:

• 1 ταξίδι δύο ατόμων για την Κωνσταντινούπολη όποτε οι νικητές επιλέξουν. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο και πρωινό. Το ταξίδι είναι αξίας 500 ευρώ και δίνεται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο KRITSIA TRAVEL (kritsia.gr).

• 2 διπλές συμμετοχές για το 22ο αντιρατσιστικό κάμπινγκ του antinazi zone που θα διοργανωθεί από τις 31 Ιούλη μέχρι τις 9 Αυγούστου στη Θάσο και περιλαμβάνουν: εισιτήρια με επιστροφή και διαμονή για 10 μέρες – 9 διανυκτερεύσεις.

• 4 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμε- ρισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). Οι διανυκτερεύσεις αφορούν όλη τη διάρκεια της σεζόν 2015 και 2016 εκτός Ιουλίου και Αυγούστου.

Η κλήρωση θα γίνει στην Αθήνα στις 18 Ιούλη 2015 σε ένα μεγάλο party που διοργανώνει το antinazi zone στην αυλή του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Ερμού (Ερμού 134). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.