4.11.14

Αλληλεγγύη Πειραιά: Όχι άλλοι άστεγοι στον Πειραιά!



Η Αλληλεγγύη Πειραιά χαιρετίζει την ίδρυση και συμμετέχει στη δράση της  ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ για το μπλοκάρισμα  των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιοχής του Πειραιά που βγάζουν οικογένειες στο δρόμο και δημιουργούν συνεχώς νέους άστεγους.

 Η Αλληλεγγύη Πειραιά. που έχει αποστολή την  αυτοοργάνωση και αλληλοϋποστήριξη των άνεργων, άστεγων κ.ά. κοινωνικά αποκλεισμένων πολιτών του Πειραιά, θεωρεί καθήκον της να σταθεί δίπλα στους συμπολίτες μας που απειλούνται με έξωση από  τα σπίτια τους και να συμπαραταχθεί  στη μάχη κατά των αδηφάγων τραπεζών και της καταστροφικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που δημιουργούν στρατιές αστέγων και ανέργων.


Επειδή  είμαστε όλοι υποψήφιοι άστεγοι, σας καλούμε να συμπαρασταθούμε στους δύο συμπολίτες μας που θα χάσουν τα σπίτια τους αν αφήσουμε να γίνουν οι δύο πλειστηριασμοί την Τετάρτη 5/11 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά.

Οι άστεγοι του Πειραιά είναι ήδη πάρα  πολλοί  και η επιβίωσή τους προβληματική. Δεν θα επιτρέψουμε στις τράπεζες, με τη σύμπραξη της κυβέρνησης, να θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές στο βωμό του κέρδους.

Όλοι στο Ειρηνοδικείο Πειραιά την Τετάρτη στις 3:30 μ.μ. να ματαιώσουμε τους πλειστηριασμούς.

Αλληλεγγύη Πειραιά
Ομάδα Επικοινωνίας & Ενημέρωσης (6906408586)

Πειραιάς,3/11/14

Δραγάτση 2-4 (Πλατεία Κοραή), 1ος όροφος  Τηλ. 2112105782 - 6972550051
solidaritypiraias.blogspot.gr-  facebook: Αλληλεγγύη Πειραιά- solidarity.piraias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.