2.10.14

Χαστούκι με εντολή του Αρχηγού (Βίντεο)

Σε ομιλία του προς στελέχη της Χρυσής Αυγής, ένα χρόνο πριν την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε προειδοποιήσει ότι θα χρησιμοποιήσουν την ανοιχτή βία προκειμένου να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.


Μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να ισχυρίζεται ότι χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη «αμυνόμενος», αλλά όπως αποδεικνύει το βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών», η επίθεση του ναζιστή βουλευτή με στόχο τη βουλευτή του ΚΚΕ και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου) στο στούντιο του ΑΝΤ1 ήταν απολύτως προμελετημένη.
Σε ομιλία του προς τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε προειδοποιήσει ότι θα χρησιμοποιήσουν την ανοιχτή βία εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων, προκειμένου να στρέψουν προς αυτούς τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αρχηγός ακούγεται καθαρά να προαναγγέλλει: «Ναι! Θα τους χαστουκίσουμε, θα τους χλευάσουμε, θα τους υβρίσουμε. Αυτό δεν θα μπορέσουν να το κρύψουν. Και θα το μάθει ολόκληρος ο ελληνικός λαός».
Η ομιλία έγινε στις 21.5.2011, έναν ολόκληρο χρόνο πριν από την επίθεση Κασιδιάρη. Και τη μέθοδο αυτή την έχει αντιγράψει ο Αρχηγός από τον τρόπο συμπεριφοράς του Ρώσου ακροδεξιού ηγέτη Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, με τον οποίο η οργάνωση διατηρεί επαφές από το 1996. Ο Ζιρινόφσκι ήταν εκείνος που έριξε ένα ποτήρι νερό κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και εκείνος πάλι γρονθοκόπησε δημόσια πολιτικό του αντίπαλο.
 Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου