25.10.14

Κασιδιάρης: “Εγώ ναζιστής; Παρεξήγηση”…

Στο χιτλεροειδές που ακούει στο όνομα Κασιδιάρης επιφυλάχθηκε πριν μερικές μέρες ιδιαίτερη φιλοξενία από το σάιτ  «bankingnews.gr», στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη. Ας πάρουμε μια γεύση:  
ΕρώτησηΈχει  χαρακτηριστεί πολλές φορές από ελληνικά και διεθνή μέσα η Χρυσή Αυγή ως μια νεοναζιστική οργάνωση που υμνεί τον ναζισμό και τον Χίτλερ. Ειδικά εσάς πολλές φορές σας έχουν αναφέρει ως υμνητή του ναζισμού. Είστε ναζιστής κ Κασιδιάρη;
Απάντηση:
 Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι υβριστικοί. Η Χρυσή Αυγή είναι το εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα που πιστεύει στην Δημοκρατία. Είμαστε οι επίγονοι αυτών που αντιστάθηκαν στην γερμανική εισβολή. Το καλοκαίρι του 2013 με είχαν κατηγορήσει ότι διαθέτω ένα τατουάζ και κάποιοι άρχισαν τα σενάρια ότι είμαι υμνητής του τρίτου Ράιχ. 
Το παράδοξο όμως είναι ότι ακριβώς αυτό το σύμβολο, ακριβώς το ίδιο, υπάρχει στον τάφο της Αμφίπολης, το οποίο είναι βαθιά ελληνικό, υπάρχει σε πολλά σημεία της Ελλάδος όπως στην Αρχαία Ολυμπία. Επομένως όλοι αυτοί οι συνειρμοί που κάνουν τα κανάλια με στόχο ξεκάθαρα επικοινωνιακό είναι απλά ανόητοι. Η Χρυσή Αυγή είναι το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα και δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό.
Ερώτηση: Σας ερωτώ και πάλι η Χρυσή Αυγή είναι κατά του Χίτλερ και κατά του Ναζισμού; 
Απάντηση
Είμαστε ενάντια όσων διέπραξαν εγκλήματα πολέμου, μέσα σε αυτούς είναι ο Χίτλερ (…)» 

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:
1)  Προφανώς επειδή είναι «επίγονοι αυτών που αντιστάθηκαν στην γερμανική εισβολή», γι’ αυτό έχουν ως ίνδαλμα και ήρωά τους τον δοσίλογο Τσιρονίκο.
Ο Τσιρονίκος, που επί Κατοχής διετέλεσε υπουργός Γεωργίας και Επισιτισμού στην δοσίλογη «κυβέρνηση» Κωνσταντίνου Λογοθετόπουλου, που στη συνέχεια έγινε υπουργός Οικονομικών  και αντιπρόεδρος στη δοσίλογη «κυβέρνηση» Ιωάννη Ράλλη, είναι το ίδιο πρόσωπο που τον Σεπτέμβριο του 1944 πήγε στη Βιέννη, όπου σχημάτισε κυβέρνηση Ελλήνων γερμανοφίλων. Αυτός είναι, ο προδότης και συνεργάτης των Γερμανών ναζί, που καταδικάστηκε σε θάνατο από το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων, που «κοσμεί» τα έντυπα της «Χρυσής Αυγής». Μέσα από δικά του κείμενα διαφήμιζε η «Χρυσή Αυγή» τον ναζισμό της όπως δείχνει το φύλλο του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 12, Δεκέμβριος 1983, σελ. 2)
:
2)  Προφανώς επειδή είναι «επίγονοι αυτών που αντιστάθηκαν στην γερμανική εισβολή», γι’ αυτό έχουν ως ίνδαλμα και ήρωά τους τον δοσίλογο Τσολάκογλου. 
Τέτοια είναι η σχέση τους με τον αγώνα του ελληνικού λαού πάνω στα βουνά εναντίον του φασισμού ώστε η «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 39, Οκτώβριος 1988) αφιέρωνε το εξώφυλλό της στον «πατριώτη» Τσολάκογλου. Ο κατοχικός «πρωθυπουργός» των ναζί εξυμνείτο από τη «Χρυσή Αυγή» σαν ο «Στρατηγός (που) προσπάθησε για μια Έντιμη Ειρήνη»..
.
3)  Ο Κασιδιάρης παριστάνει ότι είναι «ενάντια όσων διέπραξαν εγκλήματα πολέμου».
 Το ερώτημα, όμως, είναι τι ακριβώς θεωρούν οι ναζί ως έγκλημα πολέμου. Διότι το Ολοκαύτωμα εναντίον των Εβραίων, οι ναζί -  όπως ο Κασιδιάρης - δεν το αναγνωρίζουν ούτε ως έγκλημα, ούτε ως Ολοκαύτωμα. Ιδού:


4)  Η «Χρυσή Αυγή», λέει ο Κασιδιάρης, είναι «ενάντια όσων διέπραξαν εγκλήματα πολέμου». Μόνο που στο άρθρο του Χρ. Παππά, στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 66, 25/10/1991),το οποίο είχε τίτλο«Το μεγάλο ψέμα των εβραίων», οι χρυσαυγίτες – τότε που δεν έκρυβαν ότι είναι ναζιστές – έλεγαν:
«Κλείνοντας αυτό το μικρό άρθρο αναρωτιέμαι βλέποντας γύρω μου την παρακμή και την ολοκλήρωση της Διεθνούς Εβραϊκής Δικτατορίας του Χρήματος μέρα με την ημέρα, αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως θα έπρεπε οι Γερμανοί και γενικά όλοι οι Εθνικοσοσιαλιστές (τότε και τώρα) να νοιώθουμε ένοχοι για μια εξολόθρευση ΟΧΙ γιατί έγινε, αλλά...».
Όπως καταλαβαίνετε οι ναζιστές της «Χρυσής Αυγής» είναι τόσο ενάντια στα εγκλήματα του Χίτλερ ώστε δεν του καταλογίζουν ως έγκλημα το Ολοκαύτωμα. Εκείνο που οι χρυσαυγίτες καταλογίζουν σαν «έγκλημα» του Χίτλερ και ως «ενοχή» στον εαυτό τους είναι ότι – κατά την γνώμη τους –το Ολοκαύτωμα δεν ολοκληρώθηκε!
5)  Η «Χρυσή Αυγή», λέει ο Κασιδιάρης, «δεν έχει καμία σχέση με το ναζισμό». Ας πάρουμε μια γεύση από την «καμία σχέση» της «Χρυσής Αυγής με το ναζισμό:
6)  Ο Κασιδιάρης έχει αρχηγό τον Μιχαλολιάκο. Ιδού η «καμία σχέση» τους με τον ναζισμό:
«Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμεΕΚΕΙΝΟΝνα μας οδηγεί (...) με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και τοΕθνικοσοσιαλιστικόμας καθήκονκραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»(Από το άρθρο του Μιχαλολιάκου για τον Χίτλερ,«Χρυσή Αυγή», τεύχος 26, Μάιος 1987)...
7)  Ιδού μια ακόμα από την «καμία σχέση» τους με τον ναζισμό: Η «Χρυσή Αυγή», την ίδια μέρα που ο Μιχαλολιάκος κραύγαζε  «HEIL HITLER!» (τεύχος 26, Μάιος 1987) είχε αφιερώσει το εξώφυλλό της στον ηγέτη της Αδόλφο Χίτλερ. Στο ίδιο εκείνο άρθρο του με τίτλο «Χίτλερ για Χίλια Χρόνια», ο αρχηγός του Κασιδιάρη, ο Μιχαλολιάκος, εκτός των υπολοίπων έκανε λόγο για τον «οραματιστή της Νέας Ευρώπης», τον«εμψυχωτή και απόστολο της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού»... 
8) Ο Κασιδιάρης «δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό». Ιδού ένα δείγμα από την «καμία σχέση» του με τον ναζισμό: Μόλις πριν τρία χρόνια, στο έντυπο της «Χρυσής Αυγής», στις 20/4/2011, ο Κασιδιάρης, με το ίδιο χέρι πάνω στο οποίο έχει φιλοτεχνήσει τη σβάστικα, έγραφε ύμνους για το «ανανεωτικό» και «πνευματικό» κίνημα του ναζισμού: 
«Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…).
Αυτά τα αποθεωτικά για το «ανανεωτικό» και «πνευματικό» κίνημα του ναζισμού γράφονταν από τον «δεν έχω καμία σχέση με τον ναζισμό» ανήμερα της επετείου του θανάτου του Χίτλερ…. 
9) Η σβάστικα που έχει φιλοτεχνήσει στα μούσκουλά του ο Κασιδιάρης  είναι προς τιμήν της… Αμφίπολης και της Αρχαίας Ολυμπίας!


Προφανώς προς τιμήν της… Αμφίπολης είναι και οι ναζιστικοί χαιρετισμοί των ταγμάτων εφόδου του Μιχαλολιάκου.


Προφανώς προς τιμήν της… Αμφίπολης  και του… Ερμή του Πραξιτέλη είναι κι αυτό:
Κι αυτό:
    Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Είναι όντως όπως το λένε: Είναι  εθνικιστές. Δηλαδή φασίστες! Είναι απόγονοι των δοσίλογων. Είναι ναζιστές!
    Αλλά δεν πρόκειται «απλώς» για ναζιστές από κούνια. Είναι και τόσο «λεβέντες», είναι και τόσο άνανδροι, που φτάνουν να – νομίζουν ότι – κρύβουν το ναζισμό τους πίσω από το γκεσταπίτικο δακτυλάκι τους.
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.