2.10.14

Δικάζεται για το χαστούκι στην Κανέλλη ο Κασιδιάρης

Στο εδώλιο του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θα βρεθεί σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για να δικαστεί για την επίθεση που είχε πραγματοποιήσει εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.
Ο «νταής» -υποψήφιος τότε- του νεοναζιστικού μορφώματος είχε πετάξει ένα ποτήρι με νερό στην κ. Δούρου, που καθόταν απέναντί του και είχε γρονθοκοπήσει την κ. Κανέλλη που ήταν δίπλα του, όταν εκείνη αντέδρασε στην πρώτη του ενέργεια.
Η επίθεση που έλαβε χώρα στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 είχε μάλιστα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση, κάτι που οδήγησε στην παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένης Ράικου που είχε διατάξει προκαταρκτική εξέταση.
Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν μετά το τέλος της εκπομπής τον Ηλία Κασιδιάρη για να τον συλλάβουν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ωστόσο εκείνος κρυβόταν και εμφανίστηκε μετά τη λήξη του, όταν και υπέβαλε μήνυση εις βάρος των Κανέλλη – Δούρου για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση σε βάρος του, ενώ μήνυσε για παράνομη κράτηση τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού.
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.