16.9.14

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: όταν σε φτύνουν και παριστάνεις ότι βρέχει

Σχόλιο του Antinazi Zone 

Η «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή  έχει βουλευτές που διορίζουν ο ένας την κόρη του άλλου, κρατάνε τις παχυλές βουλευτικές αποζημιώσεις στην τσέπη, συμμετέχουν σε 70 επιτροπές με αμοιβή 150 ευρώ την ώρα, μένουν σε βίλες, έχουν υπερπολυτελή αυτοκίνητα, παίρνουν άτοκα δάνεια από τη βουλή.  Και όταν αυτά δεν τα λένε «αναρχοκομμουνιστές» αλλά ο γραμματέας  της  Χρυσής  Αυγής στην Λάρισα μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, κολλητός του Ν.Μιχαλολιάκου, υποψήφιος  βουλευτής και αντιπεριφερειάρχης και μέλος της από  το 1989 Δ.Κολτσίδας, τότε όσοι ψηφίζουν την ΧΑ γιατί την θεωρούν αντισυστημική θα πρέπει τουλάχιστον να προβληματιστούν.

«Η ΧΑ είναι μια συμμορία δολοφόνων». Όταν αυτό επίσης δεν το λένε «αμετανόητοι  αντιφασίστες» αλλά ο Η.Σταύρου, μέλος της ΧΑ για 10 χρόνια, επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή του βουλευτή της ΧΑ Π.Ζησιμόπουλου μέχρι πέρυσι και υποψήφιος βουλευτής της στις εκλογές του 2012 τότε πάλι θα πρέπει όσοι θεωρούν την ΧΑ «νόμιμο πολιτικό κόμμα» να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Στα Γιάννενα πέρυσι και στην Κεφαλονιά πρόσφατα είχαμε  παραιτήσεις ηγετικών στελεχών της  ΧΑ με καταγγελίες ενάντια στον Χ.Παππά και στον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο της ΧΑ στα Ιόνια Λεμοντζή.

Η απάντηση της ΧΑ σε αυτά είναι  ότι  είναι  τρελοί ή προδότες. Βέβαια δεν εξηγεί πως  μπορεί ένας τρελός –εννοούν τον Σταύρου– να είναι υποψήφιος βουλευτής και επιστημονικός συνεργάτης. Επίσης αν είναι όντως ψυχικά ασθενής τότε τι είναι αυτός που τον τοποθετεί σε αυτές  τις θέσεις.

Για την ουσία των όσων καταγγέλλουν δεν λένε λέξη.

Επίσης δεν λένε λέξη για τις καταγγελίες του Κολτσίδα ότι η ΧΑ ήξερε τους δολοφόνους των 2 χρυσαυγιτών στο Ν.Ηράκλειο και δεν έκανε τίποτα.

Οι ανεξαρτητοποιήσεις των Χ.Αλεξόπουλου και Ε.Μπούκουρα έδειξαν και μια άλλη πτυχή ενδεικτική της ποιότητας του χρυσαυγίτικου εσμού. Δεν ήξεραν ότι είναι Ναζί παρότι χρόνια στην ΧΑ, δημόσια κλάματα, επίκληση του πασοκικού παρελθόντος ο Μπούκουρας κ.α.
Ασφαλώς,  για όσους έχουμε επιλέξει να είμαστε στο αντιφασιστικό στρατόπεδο, αυτά  είναι απολύτως λογικά και αναμενόμενα.

Το θέμα είναι να γίνουν αντιληπτά από την μερίδα εκείνη των ψηφοφόρων της ΧΑ που δεν είναι Ναζί και δηλώνουν ότι την ψηφίζουν για να τιμωρήσουν το κατεστημένο.

Όμως η ΧΑ είναι ο μπράβος του κατεστημένου. Στη Ζώνη, στην Μανωλάδα, στις απεργίες και στη βουλή οι χρυσαυγίτες  είναι σταθερά στο πλευρό των εφοπλιστών, των μεγαλοτσιφλικάδων, των εργοδοτών και του κατεστημένου. Γι' αυτό και ο Μπαλτάκος και ο Μ.Παπαδημητρίου θέλουν μια σοβαρή ΧΑ στο πλάι της κυβέρνησης. Και γι' αυτό η μισή ελληνική αστυνομία τους ψηφίζει στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.