10.7.14

Στη φυλακή και ο Κασιδιάρης….


Σχόλιο του Antinazi zone


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Η.Κασιδιάρης από τον εισαγγελέα Ντογιάκο και τις 2 εφέτες-ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.

Η κατηγορία αφορά 2 καραμπίνες που βρέθηκαν σπίτι του και ο Κασιδιάρης παρουσιάζει ως κυνηγετικές για τις οποίες είχε άδεια.

Η ουσία όμως είναι ότι ο Κασιδιάρης έπρεπε να είναι εδώ και πολύ καιρό στη φυλακή. Όχι μόνο για προμήθεια όπλων σε εγκληματική οργάνωση.

Αλλά γιατί η εγκληματική οργάνωση «ανακαλύφτηκε» από το ελληνικό κράτος και την ελληνική δικαιοσύνη μόνο μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα και τον πανελλαδικό ξεσηκωμό που προκάλεσε.

Τότε ο Δένδιας έβγαλε από το συρτάρι του τις 32 δικογραφίες για επιθέσεις χρυσαυγιτών που μέχρι τότε απλά σκονίζονταν.

Ο Κασιδιάρης πρέπει να είναι φυλακή γιατί:

Είναι πατενταρισμένος εθνικοσοσιαλιστής δηλαδή ναζιστής όπως φαίνεται από πολύ πρόσφατα άρθρα του(Απρίλιος 2011) στο περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Είναι εκπαιδευτής ταγμάτων εφόδου όπως φαίνεται από δεκάδες πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο ΕΘΝΟΣ και στην Εφ. Συν.

Είναι επικεφαλής ταγμάτων εφόδου όπως φαίνεται από τα τηλεοπτικά βίντεο στην φετινή επέτειο του Μελιγαλά όπου έδινε τα παραγγέλματα στους παρευλάνοντες Χρυσαυγίτες.

Έχει πάρει μέρος σε επιθέσεις της Χρυσής Αυγής και σε μία από αυτές βρέθηκε κατηγορούμενος για μαχαίρωμα αριστερού μεταπτυχιακού φοιτητή στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007. Τότε η δικαιοσύνη τον αθώωσε αγνοώντας την πληθώρα στοιχείων. Μετά τον άφησε ελεύθερο τον Σεπτέμβρη του 2013 καθώς δεν κρίθηκε επικίνδυνος. Τώρα οι ίδιοι δικαστές τον προφυλακίζουν.

Όταν οι ναζί είναι στη φυλακή αυτό είναι ένα καλό νέο για το κίνημα. Ασφαλώς οι χρυσαυγίτες θα μιλούν για πολιτική δίωξη για να εκμεταλλευτούν το μίσος του κόσμου για την κυβέρνηση και τα κατεστημένα ΜΜΕ και να νομίσουν ότι οι χρυσαυγίτες είναι αντισυστημικοί και αντικυβερνητικοί.

Μεγάλο λάθος για όσους το νομίσουν. Είναι τα καλύτερα παιδιά του συστήματος. «Μα είναι δυνατόν αφού ο Σαμαράς τους βάζει φυλακή» θα αντιτείνει πιθανά κάποιος χρυσαυγίτης ψηφοφόρος. Και ο Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή μιλώντας για πολιτική δίωξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι μωρές παρθένες με  αντικυβερνητική στάση. Και ο Χίτλερ μπήκε για λίγο φυλακή μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της μπυραρίας στο Μόναχο το 1923 και 10 χρόνια μετά ήταν καγκελάριος της Γερμανίας με τα γνωστά επακόλουθα..

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αυταπάτη ή εμπιστοσύνη ότι η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά-Βορίδη-Μπουμπούκου και οι δικαστές που διορίζονται από αυτούς θα βάλουν τέλος στους ναζί. Να τους ελέγξουν θέλουν ώστε να τους χρησιμοποιήσουν όταν οι ανάγκες το επιβάλουν στο όχι και πολύ μακρινό  μέλλον. Την πιο «σοβαρή» Χρυσή Αυγή αναζητούν και όχι το τέλος της.

Mόνο το εργατικό-λαϊκό-αντιφασιστικό κίνημα μπορούν να βάλουν τέλος στα εφιαλτικά για την ανθρωπότητα όνειρα των Ναζί

Όταν θα έρθει η ώρα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής θα φανεί στην πράξη ποιος θέλει να πολεμήσει τους Ναζί και ποιος απλά να τους ελέγξει.
Μέχρι τότε το κίνημα μπορεί να χαίρεται για κάθε ένα από αυτούς τους αλήτες του κοινού ποινικού δικαίου που περνάει της φυλακής τα σίδερα που προφανώς δεν είναι για τους λεβέντες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.