10.12.13

Αντιφασιστική πορεία στη Θάσο, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου



Την τετάρτη 11 Δεκέμβρη θα έρθει ο περιφερόμενος θίασος της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης (Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος και σια) «χρυσή αυγή» στο Λιμένα της Θάσου με σκοπό να εγκαινιάσουν το ναζιστικό θεατράκι που προσπαθούν να ανοίξουν στο νησί μας. Τα απολειφάδια του ναζισμού χρόνια τώρα λειτουργώντας ως το μακρύ χέρι του συστήματος δολοφονούν και τρομοκρατούν το λαό, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των από πάνω.


Οι μνήμες δεν σβήνονται και οι αγώνες δεν σταματάν.

   Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν οι ναζί στη Θάσο, αυθόρμητοι  και ακηδεμόνευτοι αγώνες τούς έδωσαν το ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι ανεπιθύμητοι. Εκδιώχθηκαν από το χωριό της Ποταμιάς, δεν τόλμησαν καν να εμφανιστούν στη Παναγιά και στα άλλα χωριά  για να πουλήσουν την ψευτοκοινωνική πολιτική τους, καμία δράση τους δεν έμεινε αναπάντητη κανένας τόπος δεν στάθηκε φιλόξενος.

    Στην προσπάθεια τους να αναστήσουν το πτώμα του ναζισμού μέ φασιστοφιέστες και εγκαίνια, θα μας βρούν απέναντί τους. Ας πάρουμε θέση, ας ενώσουμε τις φωνές και τους αγώνες μας ας βρεθούμε στους δρόμους. Κανένας ναζί ποτέ και πουθενά.

Τρίτη 10 Δεκέμβρη 18:00 Μικροφωνική ενημέρωση στη πλατεία Ηρώων στον Λιμένα

Τετάρτη 11 Δεκέμβρη Προσυγκέντρωση 16:00
Πορεία στις 18:00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.