27.9.13

Αστυνομικός εκπαίδευε Χρυσαυγίτες στη Ρόδο: Τους μάθαινε να παλεύουν σώμα με σώμα

Πρακτική διδασκαλία για μάχες σώμα με σώμα και χειρισμό ροπάλου προσφέρει σε χρυσαυγίτες υπαρχιφύλακας της Αστυνομίας. Στους εκπαιδευόμενους περιλαμβάνονται και ανήλικοι, όπως προκύπτει από αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παρουσιάζει το «Εθνος». Για τις ανάγκες των ασκήσεων έχει επιλεγεί το αρχαίο στάδιο της Ρόδου. Σε βάρος του δασκάλου διατάχθηκε ΕΔΕ και τελικά λίγο μετά τις 10 τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Υπαρχιφύλακας της Αστυνομίας εκπαιδεύει χρυσαυγίτες στη μάχη σώμα με σώμα και στον χειρισμό ροπάλων.


Στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος» φαίνεται ο αστυνομικός να παραδίδει μαθήματα... αυτοάμυνας σε μέλη του κόμματος, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και ανήλικα παιδιά.

Για την υπόθεση, που φέρνει για μια ακόμη φορά στο φως τα ακροδεξιά σταγονίδια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ., έχει ενημερωθεί το Αρχηγείο και σε βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ μετά την αποκάλυψη πως Υπαρχιφύλακας της Αστυνομίας ανέλαβε ρόλο εκπαιδευτή των μελών της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο, μαθαίνοντας τους μάχη σώμα με σώμα και χειρισμό ροπάλου, αλλά και αντικειμένων που αντικαθιστούν τα μαχαίρια.

Ο αστυνομικός ο οποίος ονομάζεται Σ.Σ., φαίνεται πως είναι ο εκπαιδευτής των μελών του ακροδεξιού μορφώματος και παραδίδει μαθήματα πολεμικών τεχνών σε χρυσαυγίτες στο αρχαίο στάδιο της Ρόδου, με συμμετέχοντες ακόμη και γυναίκες και μικρά παιδιά.
Το...ρεπερτόριο του «δασκάλου» φαίνεται να είναι πλούσιο, καθώς εκτός από πάλη διδάσκει στους χρυσαυγίτες την χρήση του ροπάλου και αντικειμένων που αντικαθιστούν τα μαχαίρια, αναφέρει το Εθνος.

Οι φωτογραφίες που αποθανατίζουν τα...ανδραγαθήματα του, ανέβηκαν στη σελίδα της τοπικής οργάνωσης της Χ.Α. στο νησί, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο αστυνομικός υπέβαλε παραίτηση μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών «για προσωπικούς» λόγους, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή και διατάχθηκε ΕΔΕ.

Πηγή: 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.